‘Het is nooit te laat om te worden wie je had kunnen zijn

George Eliot

CRABET_Coaching
CRABET_Leadership

COACHING

Op zoek naar wat je wilt? Loop je tegen zaken aan die maar niet veranderen? Groeien als leider? Wil je verder kijken dan de buitenkant en meer dan alleen je gedrag veranderen? Gun jezelf tijd en ruimte om te ontwikkelen en te ontdekken wie je werkelijk bent.
Sjenet heeft verschillende coachingsopleidingen gevolgd oa bij het
Instituut voor Systemisch Werk en het Hellinger Instituut.
opop

PERSOONLIJKE COACHING

Met persoonlijke coaching houdt Sjenet je een spiegel voor. Ze kijkt mee naar patronen die je in de loop van je leven hebt ontwikkeld en hoe die zijn ontstaan. Ze kijkt goed naar wat bij jou past en maakt gebruik van verschillende coachingsmodellen. Er is geen one size fits all. Ieder mens is uniek, heeft eigen gaven en kwaliteiten die door het leven wellicht zijn ondergesneeuwd maar die wachten om weer opgediept te worden. Zo kan je weer gaan sprankelen en het leven echt LEVEN!
Coaching helpt je om scherp te krijgen wat er speelt en waarom de dingen gaan zoals ze gaan. Inzicht is stap een, maar daarmee lukt het nog niet altijd om dingen ook anders te gaan doen. Welke patronen liggen er onder je gedrag? Sjenet luistert goed naar wat er gezegd en naar wat er niet gezegd wordt. Er wordt gewerkt aan zelfreflectie en het ontwikkelen van vaardigheden. Sjenet maakt gebruik van verschillende werkvormen en oefeningen zoals oa DISC, 360 graden feedback en familieopstellingen.

a

AUTHENTIEK LEIDERSCHAP

Je bent een leider. Hoe maak je werkelijk verbinding met mensen? Hoe geef je leiding en blijf je tegelijkertijd trouw aan jezelf? Dat laatste is de kern waar het om draait. Authentieke leiders blijven dicht bij zichzelf en handelen conform wie ze zijn. Ze weten waar ze voor staan, welke waarden en overtuigingen er onder hun handelen liggen. Authentiek zijn houdt in dat je weet wie je bent. Anders loop je het risico dat je zelfbeeld wordt bepaald door de buitenwereld en je handelt conform de verwachtingen die men van je heeft. Dat kost veel energie en is een recept voor burn-out.

Ga met Sjenet op zoek naar de manier van leiderschap die bij jou past, waarbij je:

  • Je sterke punten en je beperkingen kent
  • Niet bang bent voor je eigen kwetsbaarheid
  • Weet wat jouw persoonlijke waarden zijn
  • Een integere en respectvolle relatie hebt met de ander

SYSTEMISCHE COACHING

Een van de coachingsmodellen die Sjenet gebruikt is systemische coaching. Elk mens is deel van een systeem, om te beginnen van het familiesysteem. Ons familiesysteem heeft onbewust veel invloed op de manier waarop we in het leven staan en hoe we ons verhouden tot anderen.
Haar ervaring als opsteller gebruikt Sjenet om inzicht te krijgen in de plek binnen het familiesysteem en om bepaalde dynamieken en patronen bloot te leggen. Hierbij kijkt ze zonder oordeel en mag alles wat zich aandient, er zijn. Het onder ogen zien van de werkelijkheid, hoe diep verborgen ook, brengt heling en geeft ruimte.

CRABET_Systemisch Werk

WERKWIJZE en TARIEVEN

Sjenet werkt zowel met particulieren als met medewerkers die zich via hun werkgever aanmelden voor een coachingstraject.

  • Intake om te kijken en voelen of het klikt en de vraag helder te krijgen
  • Doel van de coaching bepalen
  • Tussenevaluatie na een aantal coachingssessies
  • Afsluitende coachingssessie waarin we terugkijken naar de ontwikkeling van de afgelopen periode en waar je nu staat

Afspraken vinden in overleg plaats. Wandelcoaching behoort eveneens tot de mogelijkheden.
mogelijkheden.

Tarieven
Voor  particulieren geldt een tarief van 90 euro incl BTW per uur
Voor ZZPers geldt een tarief van 100 euro excl BTW per uur
Voor coaching via de werkgever geldt een tarief van 160 euro excl BTW per uur

Een kennismakingsgesprek duurt 1 uur.
De volgende sessies duren 1,5 uur zodat we de tijd hebben om de diepte in te gaan.

CONTACT

Info@crabet.com

CRABET

For Culture and Structure